گردو، غذای بومی ایران که اکنون به طور گسترده در کالیفرنیا تولید می شود، هزاران سال است که جزء اصلی یک رژیم غذایی سالم بوده است.
آنها که در نزد یونانیان به عنوان “مهره مشتری” شناخته می شدند، غذای مناسب برای خدایان در نظر گرفته می شدند و به حق!
امروزه، گردو نیشابور در فهرست فوقالعادههای هر متخصص تغذیه باقی مانده است. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 غیراشباع، آهن و ویتامین های گروه B هستند و دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند که آنها را برای سلامت کل بدن مفید می کند.
اگرچه گردو فواید زیادی برای حمایت از سلامت کل بدن دارد، اما این آجیل به دلیل موقعیت خود به عنوان یک فوق ستاره سلامت مغز و به عنوان یک قهرمان سلامت قلب و عروق برجسته است.
گردو، نوعی آجیل درختی است که معمولاً به عنوان منبع غذایی از گونههای گردوی انگلیسی یا Juglans regia اهلی میشود. آنها همچنین در بسیاری از نقاط جهان به طور وحشی رشد می کنند، به طور معمول جایی که آب و هوای گرم و خشک فصلی ادامه دارد.
آنها یک گونه آجیل درختی باستانی هستند که جالب است که در ابتدا به عنوان یک محصول کشاورزی کشت نمی شدند، اما تا حد زیادی توسط انسان ها در مسیرهای تجاری جاده ابریشم پراکنده شدند تا به جای یک سبک زندگی بی تحرک، تحرک را تسهیل کنند.
Juglans که اغلب به عنوان “آجیل مناسب برای خدا” ترجمه می شود، نام لاتینی است که از دو کلمه Jovis (خدای رومی Jove یا مشتری) و glans (آجیل) گرفته شده است.
اعتقاد بر این است که گونه Juglans regia بومی ایران است، اگرچه برخی منابع ادعا می کنند که محدوده وسیع تری با مکان هایی از شبه جزیره بالکان تا غرب چین را در بر می گیرد.
در ابتدا “گردو ایرانی” نامیده می شد و امروزه به عنوان “گردو انگلیسی” شناخته می شود، نامی که در مسیرهای تجاری اولیه توسط بازرگانان انگلیسی برگزیده شد.
در ایالات متحده، گردو انگلیسی در قرن هجدهم توسط مبلغان اسپانیایی به همراه گونههای دیگر مانند انجیر و زیتون وارد آب و هوای مدیترانهای جنوب کالیفرنیا شد.
کاشت باغ برای تولید تجاری در نزدیکی سانتا باربارا، کالیفرنیا آغاز شد و بعداً به سمت شمال به مناطق مرکزی دره ایالت مهاجرت کرد. کالیفرنیا امروزه بزرگترین تولید کننده گردو در ایالات متحده است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.