کلم بروکسل سرخ شده با بیکن و زغال اخته یک غذای پاییزی خوشمزه و آسان را درست می کند. یک غذای اصلی آسان را با پر کردن سینه مرغ با پنیر بز و کرن بری خشک درست کنید.
برای یک غذای دلچسب که آهسته پخته می شود، یک سینه را با انجیر خشک بپزید. ناهار را با این سالاد که شامل چغندر و آلو است برای تغییر ترد به سالاد سبز استاندارد بسته بندی کنید.
آن میوه خشک پفکی را در کمی عسل و آب بجوشانید، مقداری وانیل و سایر ادویه ها را در آن بریزید. به آرامی بپزید تا میوه ها نرم شوند. روی کیک های کوتاه، پنکیک، کیک پوند، بستنی و غیره سرو کنید. به تنهایی با کمی ماست یا خامه فرم گرفته نیز خوب است.
کمپوت نارگیل گیلاس روی کوکی ها با شیشه در پس زمینه. برای تغییری جالب و متفاوت در دسر و تغییر مافین میوه خشک یا کلوچه برای دسر، پودینگ را با میوه های خشک درست کنید.
یک پودینگ بخارپز را با انواع میوه های خشک برای تعطیلات یا جشن های دیگر درست کنید. البته، میوه های خشک در انواع نان ها خوب است، به این معنی که پودینگ نان میوه خشک باید مرحله بعدی طبیعی باشد.
حتی در وسط کولاک مربای خود را بنوشید. میوه های خشک شده با شکر و ادویه، مرباها و هدایای دلپذیری را نیز می سازند.
انجیر خشک را با لیمو مایر و گردو ترکیب کنید تا با پنیر یا نان تست لذت ببرید. اگر میل به تهیه مربا در اواسط زمستان به سراغتان آمد، از زردآلو خشک برای مربای خوش طعم و مناسب برای نگهداری و دادن استفاده کنید.
مربای کشمش زغال اخته یک راه عالی برای تهیه کادو از میوه های زمستانی و میوه های خشک است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.