میوه خشک آلو ضریب هوشی کودکان را بالا می برد

مصرف میوه و سبزیجات و میوه خشک آلو ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را با مکانیسم های مختلفی کاهش دهد.

افزایش غلظت سرمی کلسترول تام و LDL به مدت طولانی به عنوان عوامل خطر شناخته شده است .

فیبرهای غذایی چسبناک جدا شده مانند پکتین ها و موسیلاژها، موجود در میوه ها و سبزیجات، دارای اثر هیپوکلسترولمیک ثابتی هستند.

. شواهد قابل توجهی حاکی از ارتباط بین استرس اکسیداتیو بالا و ایجاد آترواسکلروز است مرجع سینگ و جیالال.

بسیاری از میوه ها و سبزیجات به دلیل وجود انواع متابولیت های ثانویه گیاهی منابع غلیظ آنتی اکسیدان هستند .

ممکن است در کاهش استرس اکسیداتیو عمل کنند. به عنوان مثال، آب انار، منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی پلاسما و کاهش

پراکسیدهای لیپیدی پلاسما در انسان و کاهش اندازه ضایعه آترواسکلروتیک در موشهای ناقص مرجع آویرام، دورنفلد، روزنبلات، ولکووا، کاپلان، کلمن، هایک، پرس و

فورمن11، مرجع کاپلان، هایک، راز، کلمن، دورنفلد، وایا و آویرم12.

آلو

التهاب همچنین نقش برجسته ای در شروع و پیشرفت آترواسکلروز دارد پروتئین واکنشی C سرم، یک نشانگر سیستمیک غیر اختصاصی التهاب، نشان داده شده

است که در حد متوسطیا پیش بینی می کند مرجع ویلسون، رایان و بویل.

غلظت سرمی پروتئین واکنشی C ارتباط مثبتی با رژیم غذایی با الگوی غربی دارد مرجع فانگ، ریم، اشپیگلمن، ریفای، تافلر، ویلت و هو 15، و در افراد مسن، ارتباط

معکوس معنی‌داری بین دفعات مصرف میوه و سبزیجات و سرم پروتئین واکنشی C یافت شده است مرجع گائو، برمودز و تاکر.

افزایش مصرف میوه و سبزیجات در مردان سالم به مدت 4 هفته به طور قابل توجهی پروتئین واکنشی C را کاهش داد.

بنابراین، میوه ها و سبزیجات ممکن است با کاهش کلسترول سرم، استرس اکسیداتیو و التهاب در کاهش خطر تصلب شرایین موثر باشند.

آلو خشک که به عنوان آلو خشک نیز شناخته می شود، میوه رقم بومی منطقه قفقاز در غرب آسیا است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.