مصرف خیارشور ماهگون در هنگام بارداری به باهوش شدن کودک کمک می کند

خیارهای ترشی را از طول نصف کنید و خیارهای معمولی را از وسط و سپس به صورت انگشتی برش دهید.

موسیرها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
خیار و موسیر را در آبکش بریزید.

روی 2 قاشق چایخوری نمک دریا بپاشید.

بعد از 45 دقیقه به خوبی آبکشی کنید.

خیارشور ماهگون کیفیت بی نظیری دارد.تمام مواد دیگر را در تابه ای با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.

هم بزنید تا شکر حل شود.
خیارها را به خوبی در یک شیشه کیلنر قرار دهید، سپس روی مایع بریزید.

ببندید و بگذارید حداقل 24 ساعت بماند.

دستور تهیه سریع ترشی لیمو و خیار.

این خیارشورها واقعا خوشمزه هستند.

تعادل مناسب شیرینی، لطافت و ترد بسیار با طراوت و نشاط آور است!

ترشی خیار در کره بسیار محبوب است.

شما اغلب می توانید آنها را در یک رستوران پیتزا یا پاستا (بیشتر رستوران های سبک غربی) ببینید.

همانطور که می دانید در این مکان ها سرو کیمچی تا حدودی ناخوشایند تلقی می شود، بنابراین اغلب به جای آن ترشی خیار سرو می کنند.

اگرچه من متوجه شدم که این خیارشورها می توانند ضربه بخورند یا از دست بدهند.

برخی از رستوران های فست فود فقط ترشی های خریداری شده را سرو می کنند در حالی که برخی دیگر ترشی های ساخته شده از فروشگاه خود را سرو می کنند.

من قطعا نسخه های “ساخته شده توسط خود” را ترجیح می دهم. طعم آنها طبیعی تر است بدون اینکه بیش از حد شیرین و/یا ترش باشند.

کره ای ها دوست دارند مقداری لیمو به همراه خیارشور نیز اضافه کنند.

من فکر می کنم آنها به خوبی با هم خوب می شوند.

لیمو عطر و طعم دلپذیری می بخشد.

من معمولاً ترشی هایم را با پیتزای خانگی، پاستا و همچنین برنج سرخ شده کره ای سرو می کنم.

اما با هات داگ و ساندویچ نیز به خوبی ست می شوند. این بسیار همه کاره است و بهترین بخش این است که بسیار آسان و سریع درست می شود!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.