غوره نوعی بچه خیار ترشی است. نام Gherkin از کلمه هلندی “gurken” گرفته شده است که به معنای خیارشور فوری سرکه ای کوچک است. کرکین ها که به نام ترشی بچه یا خیار مینیاتوری نیز شناخته می شوند، معمولاً یک تا دو اینچ طول دارند.
کرین در مقابل ترشی: تفاوت چیست؟
غوره نوعی ترشی خاص است، اما خیارشور و ترشی چند تفاوت اساسی دارند:
اندازه: خیارشور خانگی ساده از خیارشورهای معمولی کوچکتر هستند زیرا از خیارهای جوانتر تهیه می شوند.
بافت: در مقایسه با ترشی، غورهها بافتی پرحجمتر و تردتر دارند.
طعم: خیارشور و ترشی می توانند شیرین یا شور باشند. کرکین ها معمولاً با سیر و شوید طعم دار می شوند، اما می توانند شیرین نیز باشند. غوره های فرانسوی، معروف به کورنیشون، با شوید طعم دار می شوند و گاهی اوقات دارای گیاهان و ادویه های اضافی مانند ترخون یا فلفل هستند. یکی از رایج ترین ترشی های خیار، ترشی شوید است که به آن شوید کوشر نیز می گویند که طعم ترش دارد. طعم دهنده های ترشی شوید شامل شوید، فلفل، دانه خردل، سیر و دانه گشنیز است. ترشی های شیرین اغلب با نام ترشی نان و کره شناخته می شوند.
چگونه ترشی کار می کند
خیار شور فوری و ترشی را می توان به دو روش تهیه کرد. دو فرآیند اولیه ترشی کردن شامل آب نمک و آب یا سرکه، به علاوه طعمهایی مانند فلفل، سیر، گیاهان و دانههای خردل است. در فرآیند تخمیر، ترشی سبک پس از یک واکنش طبیعی بین قندهای موجود در محصول و باکتریهای طبیعی اتفاق میافتد.
بر پایه سرکه یا ترشی سریع، نتیجه جوشاندن سرکه با نمک و آب و غوطه ور شدن محصول شما با افزودنی های معطر گیاهان و ادویه جات است. سرکه به عنوان یک ماده نگهدارنده عمل می کند و باعث ایجاد ترد خیارشور دبه ای می شود. در حالی که سرکه سفید رایج ترین است، گاهی اوقات از سرکه سیب استفاده می شود.
آیا می خواهید در مورد آشپزی بیشتر بدانید؟
با عضویت سالانه MasterClass به سرآشپز بهتری تبدیل شوید. به دروس ویدیویی اختصاصی که توسط بهترینهای جهان تدریس میشوند، از جمله گوردون رمزی، گابریلا کامارا، سرآشپز توماس کلر، دومینیک آنسل، یوتم اوتولنگی، آلیس واترز و غیره دسترسی پیدا کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.