شکوفه نارنج گل معطر درخت پرتقال است. از آن در عرق بهار نارنج خانگی استفاده می شود و در مورد آن به عنوان داروی تقویت کننده جنسی نوشته شده است. به طور سنتی با خوش شانسی کجا؟ مرتبط است و در دسته گل عروس و تاج گل های عروس برای عروسی محبوب بوده است.
جوهر شکوفه نارنج جزء مهمی در ساخت عطر است. گلبرگهای شکوفه نارنج و پرتقال را میتوان به آب گل نارنج معطر بهعنوان جایگزینی برای گلاب، بخش مشترک غذاهای فرانسوی و خاورمیانه اغلب به عنوان یک ماده در دسرها و محصولات پخته تبدیل کرد.
همچنین در سنتهای آشپزی اسپانیایی عرق بهار نارنج خانگی وجود دارد، با نمونههای قابل توجه مکزیکی و اسپانیایی.
در ایالات متحده، آب گل پرتقال و عرق بهار نارنج خانگی اغلب برای ساختن اسکون شکوفه پرتقال و گل ختمی استفاده می شود و گل ایالتی فلوریدا است.
عسل شکوفه نارنج عسل مرکبات از قرار دادن کندوهای عسل در باغات مرکبات در دوران شکوفهدهی تولید میشود. این همچنین باعث گرده افشانی گونه های مرکبات دانه دار می شود. عسل شکوفه پرتقال بسیار ارزشمند است و طعمی شبیه میوه دارد.
در اسپانیا، شکوفه های افتاده را خشک می کنند و سپس برای تهیه چای و عرق بهار نارنج خانگی استفاده می کنند و شکوفه پرتقال نام مستعار توریستی خود را به ساحل شکوفه های پرتقال ساحل کاستلون می دهد.
تعداد زیادی از ارقام، مانند پرتقال شیرین، ترکیبی از نسب پوملو و ماندارین دارند. برخی از ارقام هیبرید ماندارین پوملو هستند که از همان والدین پرتقال شیرین مانند نارنگی تانگور و پونکان پرورش یافته اند. ارقام دیگر هیبریدهای پرتقال شیرین x ماندارین مانند کلمانتین هستند.
ویژگیهای ماندارین عموماً شامل کوچکتر و پهنتر بودن، پوستگیری آسانتر و اسیدی کمتر است.صفات پوملو شامل آلبیدوی سفید ضخیم پوست پوست، مزوکارپ است که بیشتر به بخش ها متصل است.
درختان نارنج عموماً پیوندی هستند. به پایین درخت نارنج اعم از ریشه و تنه، پایه می گویند، در حالی که رویه میوه دار دو نام متفاوت دارد غنچه نارنج در مورد عمل پیوند زدن و پیوندک در صورت ذکر انواع پرتقال گرفته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.