با ترکیب آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، میخک، دارچین و جوز هندی در یک کاسه متوسط شروع کنید، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. در یک کاسه بزرگ همزن برقی، کره ذوب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. نکته مهم آن است که برای تهیه ی این کیک، خرید عمده کدو را دستور کار خود قرار بدهید.
با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. کدو تنبل را اضافه کنید.
هم بزنید تا یکدست شود.مواد خشک را اضافه کنید.با سرعت کم هم بزنید تا خوب یکدست شود.خمیر را در قالب آماده شده برگردانید و روی آن را صاف کنید. اگر کیکی را ترجیح می دهید که بتوانید آن را از ظرف پخت خارج کنید، کیک پوندی کدو حلوایی لعاب دار من را امتحان کنید، در قالب Bundt درست میشود.
به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یک تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید بپزید. کیک را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در همین حین، فراستینگ را درست کنید. کره و پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
با سرعت زیاد بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود، حدود 1 دقیقه سپس نمک و وانیل را بزنید. شکر قنادی را اضافه کنید و با سرعت کم به مدت 30 ثانیه بزنید. روی سرعت بالا قرار دهید و حدود 2 دقیقه بزنید تا سبک و کرم رنگ شود.
فراستینگ را روی کیک خنک شده بمالید.
من واقعاً دوست دارم از اسپاتول افست برای فراست کردن کیک ها استفاده کنم، به خصوص کیک هایی که درست از ظرف پخت مانند این کیک سرو می شوند. این کفگیرهای زاویه دار کار پخش فراست را در گوشه های کیک آسان می کنند. چرخش ها را با هر الگوی که دوست دارید ایجاد کنید.
بصورت مربعی برش داده و سرو کنید. باقی مانده کیک را با فویل آلومینیومی محکم بپوشانید و تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو به دمای اتاق برسانید.
نکات مهم در تهیه ی کیک کدو حلوایی
این کیک کدو حلوایی که روی آن حلقههایی از مایه پنیر خامهای قرار گرفته است، نسخهای دسر از نان کدو تنبل و کلوچه کدو تنبل مادربزرگ من است که اکنون در اینترنت معروف است. این کیک نه تنها خوب نگه میدارد، بلکه درست کردن آن آسان است، حملونقل آن آسان است و 100% مورد تایید بچهها است و آن را به بهترین خوراکی پاییزی برای خوراکیها، فروش شیرینیپزی و مهمانیهای تعطیلات تبدیل میکند. البته به دلیل قیمت روز هویج و خواصی که این محصول دارد می توان هویج را جایگزین کدو حلوایی کرد.
اگر کدو تنبل کنسرو شده در محل زندگی شما در دسترس نیست، یا ترجیح می دهید تازه از آن استفاده کنید، این مشکلی نیست. برای پخت، طعم دارترین کدو تنبل ها کوچک تر از آنهایی هستند که معمولاً با فانوسهای جک (Jack-O-Lanterns) مرتبط هستند. آنها معمولاً در محدوده 4 تا 8 پوندی هستند و به آنها کدو حلوایی شکر، پخت و پز یا پای گفته می شود. این قطعه مفصل از آرد شاه آرتور راهنمایی در مورد چگونگی تبدیل یک کدو حلوایی کامل به پوره که می تواند در این کیک (یا هر یک از دستور العمل های کدو تنبل دیگر من) استفاده شود، ارائه می دهد.
در حالی که ترجیح من در این دستور غذا استفاده از میخک، دارچین و جوز هندی برای چاشنی کیک است، بسیاری از خوانندگان پرسیده اند که آیا می توان این سه ادویه را با ادویه پای کدو تنبل جایگزین کرد. اگرچه مخلوط ادویهها در ادویه پای کدو تنبل دقیقاً مطابقت ندارد (ادویه پای کدو حلوایی اغلب شامل زنجبیل و / یا فلفل دلمهای است)، استفاده از آن در اینجا خوب است. فقط ادویه های جداگانه را با مقدار مساوی ادویه پای کدو تنبل (1 قاشق غذاخوری) جایگزین کنید.
آیا می توانم این کیک کدو حلوایی را فریزر کنیم؟
شما شرط می بندید که می توانید، کیک کدو حلوایی برای فریزر فوق العاده است و من آن را و همچنین کلم را با توجه به قیمت کلم صادراتی، با این روش انجام می شود:
پس از خنک شدن کیک، آن را در کاغذ روغنی بپیچید تا تمام کیک را بپوشاند. حالا کیک پیچیده شده را در یک کیسه پلاستیکی ضد فریزر قرار دهید، تا 2 ماه فریز کنید.
کیک کدو حلوایی را از فریزر خارج کرده و آن را یک شب یا تا زمانی که آب شود در یخچال قرار دهید. کیسه و همه چیز روی کیک را در حالی که یخ زدایی می کند، بگذارید. پس از ذوب شدن، کیک را از کیسه خارج کنید و کاغذ روغنی را دور بریزید.
بلافاصله سرو کنید یا تا 1 هفته در یخچال بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.