شیره زغال اخته شیرین، مغذی و بسیار محبوب است که اغلب به عنوان یک غذای فوق العاده شناخته می شوند، کالری کمی دارند و برای شما فوق العاده مفید هستند.
آنها به قدری خوشمزه و راحت هستند که بسیاری از مردم آنها را میوه مورد علاقه خود می دانند.
- بیشتر بخوانید: قیمت ترشک طبیعی
در اینجا 10 مزیت اثبات شده زغال اخته برای سلامتی آورده شده است.
1. زغال اخته کم کالری اما سرشار از مواد مغذی است
بوته زغال اخته (فرقه Vaccinium. Cyanococcus) یک درختچه گلدار است که توت هایی با رنگ مایل به آبی و بنفش تولید می کند – همچنین به عنوان زغال اخته شناخته می شود.
با درختچه های مشابه، مانند درختچه هایی که زغال اخته و هاکلبری تولید می کنند، ارتباط نزدیکی دارد.
زغال اخته ها کوچک هستند – حدود 0.2 تا 0.6 اینچ (5 تا 16 میلی متر) قطر دارند – و دارای یک تاج گشاد در انتها هستند.
رنگ آنها در ابتدا سبز است، سپس با رسیدن به بنفش و آبی تبدیل می شود.
دو نوع رایج عبارتند از:
بلوبری Highbush: رایج ترین گونه کشت شده در ایالات متحده است.
زغال اخته کم بوته یا “وحشی”: به طور معمول کوچکتر و از نظر برخی آنتی اکسیدان ها غنی تر است.
زغال اخته یکی از مغذی ترین انواع توت ها است. یک پیمانه (148 گرم) زغال اخته حاوی:
فیبر: 4 گرم
ویتامین C: 24 درصد از RDI
ویتامین K: 36 درصد از RDI
منگنز: 25 درصد از RDI
مقادیر کمی از مواد مغذی مختلف دیگر
آنها همچنین حدود 85 درصد آب هستند و یک فنجان کامل فقط 84 کالری با 15 گرم کربوهیدرات دارد.
- بیشتر بخوانید: قیمت زغال اخته قرمز
کالری در مقابل کالری، این باعث می شود آنها منبعی عالی از چندین ماده مغذی مهم باشند.
خلاصه
زغال اخته یک توت بسیار محبوب است. کالری کمی دارد اما فیبر، ویتامین C و ویتامین K بالایی دارد.
2. زغال اخته پادشاه غذاهای آنتی اکسیدان است
آنتی اکسیدان ها از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند، که مولکول های ناپایداری هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کنند (2Trusted Source، 3Trusted Source).
اعتقاد بر این است که زغال اخته دارای یکی از بالاترین سطوح آنتی اکسیدانی در بین تمام میوه ها و سبزیجات رایج است (منبع 4، منبع 5 مورد اعتماد، منبع 6 مورد اعتماد).
ترکیبات اصلی آنتی اکسیدانی موجود در زغال اخته متعلق به خانواده ای از آنتی اکسیدان های پلی فنول به نام فلاونوئیدها است.
به طور خاص یک گروه از فلاونوئیدها – آنتوسیانین ها – مسئول بسیاری از اثرات مفید سلامتی این توت ها هستند (منبع مورد اعتماد
نشان داده شده است که زغال اخته به طور مستقیم سطح آنتی اکسیدان را در بدن شما افزایش می دهد.
خلاصه
بلوبری دارای بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی در بین تمام میوه ها و سبزیجات محبوب است. به نظر می رسد فلاونوئیدها آنتی اکسیدان توت ها هستند که بیشترین تأثیر را دارند.
3. زغال اخته آسیب DNA را کاهش می دهد، که ممکن است به محافظت در برابر پیری و سرطان کمک کند.
آسیب اکسیداتیو DNA بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی روزمره است. گفته می شود که ده ها هزار بار در روز در هر سلول بدن شما رخ می دهد .
آسیب DNA بخشی از دلیل پیری ماست. همچنین نقش مهمی در ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ایفا می کند
از آنجایی که زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان است، می تواند برخی از رادیکال های آزاد را که به DNA شما آسیب می زند خنثی کند.
- بیشتر بخوانید: Purchase and price of Blackberry Juice
در یک مطالعه، 168 نفر روزانه 34 اونس (1 لیتر) آب زغال اخته و سیب مخلوط می نوشیدند. پس از چهار هفته، آسیب DNA اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد 20 درصد کاهش یافت.
این یافته ها با مطالعات کوچکتر که از زغال اخته تازه یا پودر شده استفاده می کنند (13 منبع معتبر، 14 منبع معتبر) مطابقت دارد.
خلاصه
چندین مطالعه نشان می دهد که زغال اخته و آب زغال اخته آسیب DNA را که عامل اصلی پیری و سرطان است، کاهش می دهد.
- بیشتر بخوانید: blueberry juice concentrate price
4. زغال اخته از کلسترول خون شما در برابر آسیب محافظت می کند
آسیب اکسیداتیو به سلول ها و DNA شما محدود نمی شود.
همچنین زمانی که کلسترول LDL “بد” شما اکسید شود مشکل ساز است.
در واقع، اکسیداسیون کلسترول LDL “بد” گامی مهم در روند بیماری قلبی است.
آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته به شدت با کاهش سطوح LDL اکسید شده مرتبط هستند. این باعث می شود زغال اخته برای قلب شما بسیار مفید باشد
یک وعده روزانه 2 اونس (50 گرم) زغال اخته اکسیداسیون LDL را در طی هشت هفته در افراد چاق که چاق بودند تا 27 درصد کاهش داد.
مطالعه دیگری نشان داد که خوردن 2.5 اونس (75 گرم) زغال اخته همراه با وعده غذایی اصلی به طور قابل توجهی اکسیداسیون کلسترول LDL “بد” را کاهش می دهد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.