دما در حال کاهش است، برگ های درختان نارنجی می شوند، بدون شک، پاییز اینجاست! و اگر افراد زیادی هستند که زیتون و یبوست این فصل برای آنها مورد انتظارترین فصل سال است، تولیدکنندگان روغن زیتون هستند.
و به دلایل خوب، این دوره انتظار طولانی از برداشت زیتون است! از سپتامبر تا دسامبر، زیتون ها زیباترین رنگ های خود را به خود می گیرند و پالت رایحه خود را توسعه می دهند. بین استرس و هیجان، پاییز سرشار از احساسات برای تهیه کننده ای است که در نهایت ثمره یک سال کار را درو می کند! اولین قدم قبل از برداشت زیتون: تاریخ برداشت را تعیین کنید!
در پاییز، چالش پیش روی تولیدکننده روغن زیتون، تعیین تاریخ برداشت ایده آل است. برخلاف انگوری که شرابکار میچشد تا بداند رسیده است یا نه، زیتون به محض چیدن از درخت قابل خوردن نیست. برای تعیین تاریخ برداشت زیتون باید به عوامل دیگری تکیه کرد. برای این کار، تولیدکنندگان روغن زیتون از دو روش استفاده می کنند.
زمانی که زیتون ها شروع به چرخش کردند، یعنی رنگ آنها از سبز به ارغوانی تغییر کرد، برای تولید روغن زیتون میوه ای سبز آماده برداشت هستند. این به خوبی نشان دهنده پیشرفت بلوغ است، اما اطلاعات کافی در مورد سطح روغن زیتون و کیفیت رایحه آن ارائه نمی دهد. برای این کار باید با روش دوم تکمیل شود.
از اوایل اکتبر، هر هفته نمونههایی از زیتونها از درختان گرفته میشود و به مرکز تکنیک د ولیویه، آزمایشگاه شیمی و آنالیز حسی فرستاده میشود. با استفاده از یک آسیاب کوچک، آزمایشگاه یک تراش کوچک انجام می دهد و روغن حاصل را تجزیه و تحلیل می کند.
مرکز فنی درخت زیتون پیشرفت لیپوژنز، یعنی تولید روغن در زیتون را مطالعه می کند. تولید کننده شریک ما درمی گوید: «میزان ایده آل برای برداشت زیتون زمانی است که حاوی 15 تا 16 درصد روغن باشد، به این معنی که با 1 کیلوگرم زیتون، می توانید 15 تا 16 سی سی روغن تهیه کنید».
در پروونس این آزمایشگاه همچنین داده های ارگانولپتیکی زیتون را جمع آوری می کند. به عنوان مثال، اگر آب آن خیلی تلخ باشد، ممکن است به این نتیجه برسد که زیتون ها هنوز برای چیدن زود است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.