زن 150 کیلویی با نخود شامی لاغری را تجربه کرد

این گیاه معروف نخود شامی که به کشف قوانین ژنتیک معروف به قوانین مندل نسبت داده می شود، که در آن دانشمند معروف استرالیایی، گرگور مندل، به این نتیجه رسید که ویژگی های فیزیکی، یعنی آنهایی که مربوط به شکل ظاهری است.

آنچه در مورد میوه نخود مهم است نه تنها این است که این گیاه است که به انقلاب ژنتیک کمک کرده است، بلکه نخود حاوی یک ماده شیمیایی است که قادر به مبارزه با سرطان خطرناک است که آن را متمایز می کند. این ماده به نام کلروفیلین شناخته می شود و یک ماده رنگی است که در نخود فرنگی مانند سایر سبزیجات یافت می شود و مسئول ایجاد این رنگ سبز زیبا است که مشخصه نخود مرواریدی است.

نخود فرنگی از قدیم الایام به عنوان یک غذای مفید و لذیذ شناخته شده است پس در تهیه انواع غذاهای لذیذ و سالادهای لذیذ از آن بهره مند شوید.خورش نخود بیش از آن معروف است که به عنوان غذای اصلی در کنار برنج سرو می شود.

نخود

گفتنی است نخود سبز تازه در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در رستوران ها کافه تریاها مدارس و دانشگاه ها به عنوان یک تفریح ​​محبوب برای دانش آموزان و معلمان سرو می شود.مهمترین ویژگی نخود فرنگی این است که حاوی کلروفیلین است، شبیه به کلروفیل سبز رنگ که معمولاً در گیاهان برگ سبز یافت می شود و مسئول تبدیل نور خورشید به غذا و اکسیژن است، فرآیندی که به عنوان فتوسنتز شناخته می شود.

نخود فرنگی تا حدودی شبیه سبزیجات برگدار است و در عین حال خصوصیات و مزایای سایر حبوبات مانند لوبیا و نخود را حفظ می کند و برخلاف سایر سبزیجات منبع مهم پروتئین و انرژی است، زیرا یک وعده نخود سبز حاوی تقریباً 7 میلی گرم پروتئین است.بنابراین همیشه توصیه می شود از منابع گیاهی سرشار از پروتئین مانند غلات و حبوبات که مهم ترین آنها لوبیا، نخود و نخود است، بیشتر مصرف شود.

آنها حاوی چربی های اشباع شده نیستند که در گوشت و تمام منابع حیوانی فراوان وجود دارد، که مطالعات ثابت کرده است که اولین علت بسیاری از بیماری ها و بیماری ها مانند چربی خون بالا، بیماری های قلبی، عروق، سرطان و غیره است.نخود فرنگی همچنین غنی از آهن است، زیرا حاوی 2.8 میلی گرم در هر وعده است که نزدیک به غنی ترین منابع است.

مانند بسیاری از حبوبات، نخود فرنگی حاوی سطوح مهمی از املاح ضروری و مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیم، منگنز و روی است.در مورد ویتامین‌ها، آن‌ها جزو غنی‌ترین منابع ویتامین B هستند، به‌ویژه ویتامین B1 یا تیامین که نخودفرنگی یکی از غنی‌ترین منابع آن است، زیرا 100 گرم آن حاوی 0.7 میلی‌گرم ویتامین B1 است. همچنین حاوی نسبت های خوبی از ویتامین B3 و اسید فولیک و همچنین نسبت های خوبی از ویتامین A بتا کاروتن و 24 میلی گرم C در هر وعده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.