انتخاب برتر ما از بهترین گریل ها Weber Genesis II E-335 است. همه چیزهایی را که ما از وبر دوست داریم، از جمله یک ایستگاه جستجوی هوشمند برای اطمینان از اینکه استیک ها و همبرگرهای شما آن علائم کلاسیک را دارند، دارد.
ما فکر میکنیم که این سه مشعل برای اکثر خانوادهها اندازه خوبی هستند و در مجالس کوچک تا متوسط به خوبی کار میکنند.
اگر میخواهید از پخت و پز گازی فاصله بگیرید، دستگاه گریل کاراجا نیز بهترین انتخاب است. روی گلولههای چوبی کار میکند و دارای یک کاوشگر گوشتی داخلی برای آسانتر کردن پخت و پز است.
ما دوست داریم با محصولاتی که در راهنماهایمان ارائه شده است، تجربه عملی داشته باشیم، و کباب پزها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. از Traegar گرفته تا Z Grills، ماموریت ما این است که تا حد امکان بسیاری از این گریل ها را در حیاط خلوت خود آزمایش کنیم.
پنل متخصص ما تجربه نزدیک و شخصی را با نظرات مشتریان ترکیب میکند تا نقاط قوت و ضعف این گریلها را کاهش دهد. ما عواملی مانند سهولت راه اندازی و استفاده، تمیز کردن، نگهداری و ذخیره سازی و در نهایت میزان پخت هر گریل را ارزیابی می کنیم.
مرسومترین نوع گریل، کبابپز زغالی است که انواع غذاهای گوشت دودی یا سبزیجات کبابی را آهسته میپزد. کباب پزهای گازی به دلیل راحتی مورد علاقه خود هستند. آنها به راحتی مشتعل می شوند و می توانید مشعل ها را به طور مستقل کار کنید، چه در دماهای مختلف باشد و چه برای وعده های کوچکتر بدون اتلاف گاز.
محبوبتر در سالهای اخیر گریل سیگاری است. با استفاده از گلوله ها، آنها اغلب دارای پروب های دما هوشمند و مشعل های دوز خودکار هستند تا گریل شما را ساعت ها پخت و پز کند، حتی در صورت عدم مراقبت.
مزایا: کبابهای ذغالی طعم دودی فوقالعادهای را به غذا ارائه میکنند که به ویژه در گوشتها خوشمزه است.
معایب: گرم شدن آنها بیشتر طول می کشد و کنترل دما تا حدودی سخت تر می شود. حتی گریل هایی که دارای جعبه های زغالی هستند که خاکستر را در خود نگه می دارند، به مدتی برای تمیز کردن نیاز دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.