خرما چندین بار در کتاب مقدس ذکر شده است، و بیشترین میوه ذکر شده در قرآن کریم است، خرما پیارم اصفهان احتمالاً اجداد قدیمی ترین دانه شناخته شده که در دوران مدرن با موفقیت کاشته شده است.
در عمان وقتی پسری به دنیا می آید، برای او درخت خرما می کارند. درخت خرما با او رشد می کند و به او اطمینان می دهد که خانواده اش هرگز از گرسنگی رنج نخواهند برد.
قبایل بادیه نشین خاورمیانه که درصد بالایی از خرما را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، یکی از کمترین میزان ابتلا به سرطان را دارند.
درخت خرما درختی بسیار مقاوم به نمک است و در خاکهای قلیایی که سایر گیاهان رشد نمیکنند، به خوبی رشد میکند. گاهی اوقات با آب اقیانوس آبیاری می شوند.
کالری بالا و ارزش غذایی عالی، به علاوه توانایی آنها برای نگهداری طولانی مدت، خرما را برای جیره غذایی اضطراری عالی می کند.
مصرف میوه خرما سطح تری گلیسیرید سرم را در افراد انسانی کاهش می دهد. هدف از این مطالعه تهیه عصاره ای از خرما و تعیین اینکه آیا به عنوان یک لیگاند برای گیرند، یک گیرنده هسته ای مهم برای حفظ هموستاز تری گلیسیرید و کلسترول عمل می کند یا خیر بود.
عصاره های یخ زده از خرمای کالیفرنیا دگلت نور و مدجول از برداشت های 2014 و 2015 با استفاده از استخراج مایع و جداسازی فاز جامد جدا شدند.
هر عصاره خرما از طریق و طیف سنجی جرم مشخص شد و محتوای پروسیانیدین به صورت کیفی تعیین شد.
عصاره ها برای تعیین توانایی آنها برای تعدیل ترانس فعال سازی با واسطه گیرنده هسته ای با استفاده از ترانسفکشن گذرا مورد آزمایش قرار گرفتند.
نتایج ما نشان میدهد که عصاره خرما به عنوان یک لیگاند هم آگونیست قوی برای گلبول های خون عالی عمل میکند.
این مطالعه بینش جدیدی در مورد مکانیسم بالقوه ای ارائه می دهد که توسط آن خرما می تواند اثر هیپوتری گلیسیریدمی خرما از طریق FXR و تعدیل هموستاز اسید صفراوی اعمال کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.