یک افزودنی عالی برای یک ناهار مغذی و سریع ماهی کنسرو شده برای استفاده در آینده، گوشت ترشی یا خورش تولید خود. ساختن آن ها توسط خودتان اصلا سخت نیست.
ماهی و گوشت باید تازه پخته شوند. محصولات خریداری شده از دست باید از بازرسی بهداشتی عبور کنند.
شما باید تن ماهی شیلتون 180 گرمی شده را در یک اتاق تمیز و ظروف تمیز بپزید. قوطی ها و درب های کنسرو استریل می شوند و همچنین شسته می شوند. زمان استریل کردن ظروف (بسته به حجم) 5-10 دقیقه.
برای نگهداری، گوشت یا ماهی باید حداقل 10 ساعت تحت عملیات حرارتی قرار گیرند و قوانین درزگیری باید به شدت رعایت شود.
ماهی و گوشت سرشار از پروتئین هستند، اما ترکیبات پروتئینی به سرعت این محصولات مفید را خراب می کنند. تجزیه در اثر نگهداری نامناسب می تواند باعث مسمومیت شود. به همین دلیل است که تهیه گوشت و ماهی در خانه باید با دقت زیادی انجام شود.
مجموعه ای از ابزارها را برای کنسرو آماده کنید. قوطی های لعابی، قابلمه ها و کاسه هایی با اندازه های مختلف، کاسه های استریل، چاقو و قاشق. فلز را می توان ساخت، اما فلز، چرخ گوشت، رنده، آبکش، ظروف اندازه گیری، قوطی، درب فلزی و ماشین های درز ترجیح داده می شود.
قبل از کنسرو کردن شیشه ها را بررسی کنید. باید دست نخورده باقی بماند، بدون شکاف و شکاف در گردن.
روش های مختلفی برای عملیات حرارتی وجود دارد. عملیات حرارتی در اتوکلاو یا کوره، تزریق حرارتی چندگانه، پاستوریزاسیون در دمای + 85 + 95 درجه سانتیگراد و استریل کردن در دمای تا + 100 درجه سانتیگراد و بالاتر.
مدت زمان پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون از لحظه رسیدن به دمای آب مورد نظر محاسبه می شود. نمک به تسریع فرآیند گرم شدن و جوشاندن کمک می کند.
پس از عملیات حرارتی، شیشه ها با گیره های مخصوص جدا می شوند. خرگوش را روی یک سطح خشک قرار دهید. در غیر این صورت می ترکد. پوشش رول بلافاصله پس از استریل کردن.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.